YKSINHUOLTAJIEN OLOHUONE ALOITTAA HERVANNASSA

Yksinhuoltajien olohuone kokoontuu Hervannassa kolmena tiistaina 10.5., 24.5. ja 7.6. klo 17.30—19.00 osoitteessa Ruovedenkatu 20, Verkon vapaaehtoistoiminnan tiloissa (bussi nro 23, Opiskelijankadun toinen pysäkki). Olkkariin voi tulla lasten kanssa tai ilman. Ohjelmassa on vapaata jutustelua ja tarjolla on teetä/kahvia. Voit myös liittyä olkkarin sähköpostilistalle lähettämällä viestin osoitteeseen [email protected] Lisätietoja Heliltä puh. 040-7291897.
KOKO PERHEEN RETKI SEITSEMISEN KANSALLISPUISTOON
La 21.5. lähdemme koko perheen retkelle Seitsemisen kansallispuistoon. Lähtö on klo 10.00 bussilla Tampereen Keskustorilta Vanhan kirkon edestä. Matka kansallispuistoon kestää noin tunnin. Perillä kierrämme muutaman kilometrin mittaisen reitin ja nautimme retkieväät. Reitti valitaan niin, että se sopii myös melko pienille lapsille. Mukaan tarvitset säänmukaisen varustuksen ja omat eväät. Paluu Tampereelle tapahtuu noin klo 16. Retki on jäsenperheille ilmainen. Yhdistyksen ulkopuolisilta peritään 10 € aikuisilta ja 5 € alaikäisiltä lapsilta. Ilmoittaudu ennakkoon pe 13.5. mennessä mieluiten tekstarilla  tai sähköpostilla varapuheenjohtaja Tuula Lahtiselle numeroon 050 521 4899 tai [email protected]
KOKO PERHEEN RETKI VIIKINSAAREN PERHEPUISTOON
La 18.6. lähdemme tutustumaan Viikinsaaren perhepuistoon. Viikinsaari sijaitsee Pyhäjärvellä noin 20 minuutin laivamatkan päässä Laukontorista. Lähtö Laukontorin rannasta klo 13. Saaressa vapaata oleilua, mahdollisuus tutustua luontopolkuun, uida ja tavata muita perheitä. Säänmukainen varustus mukaan ja omat eväät. Yhdistys maksaa jäsenten laivamatkat, muuta pääsymaksua saareen ei ole.