pandanaama.jpg
Huom! Ilmoittautumisaika varhentunut! Turun Seudun Yksinhuoltajat ry on järjestämässä jo perinteeksi tullutta bussiretkeä Ähtärin eläinpuistoon ja Tuurin kyläkauppaan (osa jää heti kyläkaupalle, jättää eläinpuiston väliin). Osallistujia on nyt suht vähän ja voivat ajaa Tampereen kautta. Jos kiinnostuit retkestä, ota yhteyttä Turun yh-yhdistykseen. Yhteystiedot löytyy alempaa.
Retki Ähtäriin ja Tuuriin 3. – 4.8. (ma – ti). Voit valita, vietätkö molemmat päivät Tuurissa vai lähdetkö sunnuntaina Ähtärin eläinpuistoon. Tuurissa on myös Miljoona-Tivoli, joka on tänä vuonna maksuton kaikille. 
Maanantai:
klo 8.00                            Lähtö Turun Tuomiokirkolta
noin klo 10.00 ½ tunnin tauko Nokian Kolmenkulma ABC (Rounionkatu 140, 37150 Nokia)
Tästä tamperelaiset kyytiin. Katso Repa reittiopas (esim klo 8.43 bussi 71 Keskustorilta on ABC:llä klo 9.23)
klo 13.00                          Saapuminen Tuuriin, josta jatketaan samantien Ähtäriin (mahdollisuus jäädä Tuuriin). Tutustuminen Ähtärin eläinpuistoon sekä omatoiminen ruokailu; alueella on grillauspaikkoja
klo 17.00                          Matka jatkuu kohti Tuuria
klo 17.30                          Saapuminen Tuuriin ja majoittuminen hotelliin. Illalla oma valintaista ohjelmaa, esim. Miljoona-Tivoli, Tuurin kyläkauppa sekä muut liikkeet alueella
Tiistai
klo 7.00 - 10.00                          Buffet-aamiainen hotellilla ja omavalinnaista ohjelmaa
klo 17.00                                     Lähdetään paluumatkalle kohtia Turkua (ja Nokian ABC:tä)
Hinnat:                                                     
Aikuinen                                                  150 e
Nuori 18 – 21 v                                      150 e
Lapsi 7-17 v                                             130 e
Lapsi 0-6 v                                               130 e
Lapsi 0-6 v, ilman lisävuodetta              80 e
Huonehinnat sisältävät majoituksen upeissa ja tilavissa kahden hengen huoneissamme, buffet-aamiaisen, ilta- ja aamusaunan, kuntohuoneen käytön ja langattoman internet-yhteyden. Huom! Hintaan ei sisälly Ähtärin lippuja, vaan eläinpuistoon lähtevät voivat lunastaa ryhmälipun.
Ilmoittautumiset 29.6. mennessä Satulle sähköpostilla: srenfors@hotmail.com. Ilmoita samalla lähdetkö Ähtärin eläinpuistoon sekä kaikkien matkalle lähtevien nimet sekä iät. Huom! kaikkiin sähköposteihin vastataan eli ellet saa vastausta parin päivän sisällä, kannattaa viesti laittaa uudelleen (sillä silloin se ei ole tullut perille). Paikkoja on rajoitetusti ja ne varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että yhdistyksen toiminta ei ole vakuutettua. Suosittelen vakuutuksen ottamista. Matka tulee olla maksettuna 13.7. mennessä yhdistyksen tilille IBAN FI43 5713 4520 0196 95. Käytä maksaessasi viitteenä sinulle ilmoitettua tietoa. 
Lisätiedot tästä osoitteesta: tara.3.yh@gmail.com