hakuperheleirille20.jpg
Punaisen Ristin Hämeen piiri järjestää LähiTapiola Pirkanmaan tuella Perheleirin 12.-13.10.2020 AitO-toimintakeskuksessa (Tampereen Teiskossa, Kirjoniementie 15, 33680 Tampere). Leiri on kohdistettu haavoittuvimmassa asemassa oleville yksinhuoltajaperheille, missä on kouluikäisiä (1-9 luokkalaisia) lapsia.
Luvassa on leppoisaa yhdessä oloa, touhua ja toimintaa lapsille sekä hyvää ruokaa ja hengähdystaukoja arkeen. Leirin tarkoituksena on luoda yksinhuoltajavanhempien vertaistukiverkosto, luoda pienen hetken tauko arjen haasteisiin ja siten parantaa näiden perheiden hyvinvointia.
Leirimaksu on aikuisilta 10€ ja lapsilta 5€/hlö. Tähän hintaan sisältyy majoitus ja ruokailut täysihoidolla sekä maksuton bussikuljetus Tampereen keskustasta AitO-toimintakeskukseen ja takaisin. Perheet majoittuvat omissa huoneissaan, huoneet on varustettu kerrossängyillä. WC ja suihkut sijaitsevat käytävällä.
Perheet hakevat leirille verkossa olevan hakemuksen https://www.lyyti.in/Perheleiri_2020_8398  perusteella pe 18.9. mennessä. Myös paperiversio on saatavissa allekirjoittaneelta. Hakijat valitaan ja heille ilmoitetaan 25.9. mennessä. Leirille pystytään ottamaan maksimissaan 10 perhettä, tämä luo haasteen siinä, kuinka isolle joukolle voimme markkinoida leiriämme.
Lisätietoja liittyen hakemiseen, perheisiin ja leiriin liittyen saa allekirjoittaneelta.
Yhteistyöterveisin, Mari Rantio, järjestötoiminnan asiantuntija
SPR Hämeen piiri
puh. 040 809 3436
mari.rantio@redcross.fi
Rongankatu 11 C, 2. kerros
33100 Tampere