alpakka115.jpg
Tampereen Seudun Yksin- ja Yhteishuoltajat ry järjestää vuoden aikana useita tapahtumia jäsenilleen. Jäsenmaksu vuonna 2021 on 15 € ja saat yhdistyksen tuomat hyödyt käyttöösi (mm. edullisia ja täysin ilmaisia tapahtumia) maksamalla jäsenmaksun Yhdistyksen tilille FI27 8000 2006 8900 23. Jäsenmaksun eräpäivä on 1.3.21. Viitenumeroa ei ole, mutta kirjoita viestiosaan nimesi ja yhteystietosi (osoite ja email). 
Mikäli sinulla on kysymyksiä yhdistyksen toimintaan tai tapahtumiin liittyen voit laittaa sähköpostia yhdistykselle treenyyh@gmail.com  tai viestin yhdistyksen puhelimeen 0400 741 972. Saat yhdistyksen jäsenkirjeen sähköpostitse ja Muuttuva Perhe -lehden postissa neljä kertaa vuodessa jäsenetuna. Myös lakimiespalvelua puhelimitse tarjolla. Yhdistyksemme kautta saat tietoa myös tuetuista lomista sekä muuta yh-infoa.
Tulossa tarkempaa tietoa tapahtumista jäsenkirjeessä esim. virtuaalikahvit, Pyynikin näkötornilla ulkoilu munkkien kera, äitienpäivän etkot kakkukahvien kera, alpakkatilalla vierailu tilausbussilla ja Viikinsaaressa makkaranpaistot. Reilusti katetta jäsenmaksulle!