alpakka115.jpg
Tampereen Seudun Yksin ja Yhteishuoltajat ry tekee bussiretken Rockwood Alpacas-alpakkatilalle 19.6.2021, yhdistys tarjoaa retken kuluitta jäsenilleen. Rocwood Alpacas tilalla pääsee rapsuttelemaan ja syöttämään alpakoita. Tilalta löytyy alpakoiden ja laamojen lisäksi riikinkukkoja, amerikan miniatyyrihevosia, belgianjättikaneja, kissoja ja koiria. Bussi lähtee keskustorin vanhalta kirkolta klo 13.00. Varaa mukaan kasvomaski äläkä lähde sairaana retkelle. Yhdistys tarjoaa kahvit/teet, mehut ja grillimakkarat perillä. Retki on jäsenmaksun maksaneille jäsenperheille ilmainen. Ei-jäsenille retki maksaa 10 €/aikuinen ja 5 €/lapsi. Ilmoittaudu yhdistyksen puhelimeen 0400 741 972 torstaina 10.6. mennessä tekstiviestillä. Ilmoita osallistujien määrä ja se oletko jäsen vai et. Paluu vanhalle kirkolle noin klo 17 maissa. Tässä linkki alpakkatilalle https://rockwoodalpacas.fi/
Jos sinulla on jäsenmaksu tälle vuodelle vielä maksamatta niin sen maksaminen ei ole myöhäistä. Tässä vielä ohjeet jäsenmaksun maksamiseen ja jäsenenä olemisen hyötyjä: Jäsenmaksu vuonna 2021 on 15 € ja saat yhdistyksen tuomat hyödyt käyttöösi (mm. edullisia ja täysin ilmaisia tapahtumia) maksamalla jäsenmaksun Yhdistyksen tilille FI27 8000 2006 8900 23. Viitenumeroa ei ole, mutta kirjoita viestiosaan nimesi ja yhteystietosi (osoite ja email). Saat yhdistyksen jäsenkirjeen sähköpostitse ja Muuttuva Perhe -lehden postissa neljä kertaa vuodessa. Myös lakimiespalvelua puhelimitse tarjolla. Yhdistyksemme kautta saat myös vertaistukea, tietoa tuetuista lomista ja muuta yh-infoa. Mikäli sinulla on kysymyksiä yhdistyksen toimintaan tai tapahtumiin liittyen voit laittaa sähköpostia yhdistykselle [email protected] tai viestin yhdistyksen puhelimeen 0400 741 972.
Huom! Yhdistys ei ole vastuullinen tapahtumien- tai matkojenjärjestäjä. Jokainen osallistuu tapahtumiin omalla vastuulla ja lapset osallistuvat tapahtumiin yhdessä vanhemman kanssa.