viikinsaarenmakkarat21.jpg

Lauantaina 24.7.2021 menemme käymään Viikinsaaressa, lähtö Laukontorilta klo 15.00 laivalla. Kokoontuminen Viikinsaaressa heti laivasta poistuttaessa. Paikan päällä ulkoilemme jutustellen ja paistamme Tampereen Seudun Yksin- ja Yhteishuoltajat yhdistyksen tarjoamat makkarat jäsenistölle pillimehujen kera. Halukkaat voivat mennä myös uimaan. Ilmoittaudu tekstiviestillä Viikinsaaren retkelle yhdistyksen puhelimeen 0400 741 972 viimeistään 21.7. niin osaamme varata mukaan sopivan määrän retkieväitä. Nimi ja osallistujien määrä.
Huom! Yhdistys ei ole vastuullinen tapahtumien- tai matkojenjärjestäjä. Jokainen osallistuu tapahtumiin omalla vastuulla ja lapset osallistuvat tapahtumiin yhdessä vanhemman kanssa. Muista vallitsevat koronarajoitukset ja -ohjeet myös tapahtumissa.
Jos sinulla on jäsenmaksu tälle vuodelle vielä maksamatta niin sen maksaminen ei ole myöhäistä. Tässä vielä ohjeet jäsenmaksun maksamiseen ja jäsenenä olemisen hyötyjä: Jäsenmaksu vuonna 2021 on 15 € ja saat yhdistyksen tuomat hyödyt käyttöösi (mm. edullisia ja täysin ilmaisia tapahtumia) maksamalla jäsenmaksun Yhdistyksen tilille FI27 8000 2006 8900 23. Viitenumeroa ei ole, mutta kirjoita viestiosaan nimesi ja yhteystietosi (osoite ja email). Saat yhdistyksen jäsenkirjeen sähköpostitse ja Muuttuva Perhe -lehden postissa neljä kertaa vuodessa. Myös lakimiespalvelua puhelimitse tarjolla. Yhdistyksemme kautta saat myös vertaistukea, tietoa tuetuista lomista ja muuta yh-infoa. Mikäli sinulla on kysymyksiä yhdistyksen toimintaan tai tapahtumiin liittyen voit laittaa sähköpostia yhdistykselle [email protected] tai viestin yhdistyksen puhelimeen 0400 741 972.