Tampereen Seudun Yksin- ja Yhteishuoltajat ry järjestää elokuussa 20.8.  bussiretken Kiviniityn kotieläinpuistoon Sastamalaan. Kotieläinpuistossa on nähtävänä paljon sekä koti- että villieläimiä. Tämän lisäksi puistossa on lapsille erilaisia aktiviteetteja, mm. pomppulinna, trampoliineja, sähkömönkijöitä ja leikkipuisto. Alueella on myös grillausmahdollisuus sekä kahvila. Bussimatka on jäsenille ilmainen (ei jäseniltä maksu on 5 €/hlö), pääsylippujen hinta on 10 €/hlö (alle 90cm pitkät lapset ilmaiseksi).
Bussi lähtee Keskustorin Vanhalta Kirkolta klo 12.00. Älä lähde sairaana retkelle. Yhdistys tarjoaa kahvit, mehut ja grillimakkarat perillä. Ilmoittaudu yhdistyksen puhelimeen 0400 741 972 perjantaihin 12.8. mennessä tekstiviestillä. Ilmoita osallistujien määrä ja oletko jäsen vai et. Paluu vanhalle kirkolle n. klo 17 maissa. Tässä linkki kotieläinpuiston sivuille https://kiviniitty.fi/ .
Yhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2022 on 15 € ja saat yhdistyksen tuomat hyödyt käyttöösi (mm. edullisia ja täysin ilmaisia tapahtumia) maksamalla jäsenmaksun yhdistyksen tilille FI27 8000 2006 8900 23.  Viitenumeroa ei ole, mutta kirjoita viestiosaan nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja email). 
Saat yhdistyksen jäsenkirjeen sähköpostitse ja Muuttuva Perhe -lehden postissa neljä kertaa vuodessa. Vaihtoehtoisesti saat lehden sähköisenä, kun ilmoitat halukkuutesi sähköiseen lehteen Yhden Vanhemman Perheiden Liittoon ([email protected]). Myös lakimiespalvelua puhelimitse on tarjolla. Yhdistyksemme kautta saat myös vertaistukea, tietoa tuetuista lomista ja monenlaista muuta infoa. 
Mikäli sinulla on kysymyksiä yhdistyksen toimintaan tai tapahtumiin liittyen voit laittaa sähköpostia yhdistykselle [email protected] tai viestin yhdistyksen puhelimeen 0400 741 972.