Tampereen seudun yksin- ja yhteishuoltajat ry. (TSYYL) järjesti jäsenilleen toimintaa 2008:

Tammikuu

su 27.1. klo 14-16 Aktivoidu onnistumaan aivojumpalla! Aivojumpasta ja aivoprofiileista Osviitassa Kauppakatu 9 C sisäpiha. (Huom! Osviitan osoite on muuttunut.) Aivoja jumppaa aivojumppakouluttaja Eija Lahtinen. Kahvi/teetarjoilu & lastenhoito järjestetty.

Helmikuu

ti 12.2. yksinhuoltajien olohuone Napapiirissä klo 17.30-19.30

su 17.2. klo 14-16 Lakiasioita mm. huoltajuustestamentista ja testamentista. Juristin kyselytunti. Vieraana Janne Kytö asianajotoimisto Allianssista. Osviitassa Kauppakatu 9C, sisäpiha. Kahvi/teetarjoilu & lastenhoito järjestetty.

Maaliskuu

ti 11.3. yksinhuoltajien olohuone Napapiirissä klo 17.30-19.30

30.3. klo 14-16 TSYYLin kevätkokous Osviitassa, Kauppakatu 9 C. Käsitellään sääntömääräiset asiat ja valitaan liittokokousedustajat. Liittokokous pidetään Vantaalla 23.-24.5. Paikalla Yksin- ja yhteishuoltajien liiton edustaja.

Maaliskuu

 

 

 

 

SU 30.3. klo 14—16 Tampereen seudun yksin- ja yhteishuoltajat ry:n kevätkokous Osviitassa Kauppakatu 9 C sisäpiha. Käsitellään sääntömääräiset asiat ja valitaan liittokokousedustajat. Liittokokous pidetään Vantaalla 24.5. Paikalla aluepäällikkö Teija Hallbäck-Vainikka Yksin- ja yhteishuoltajien liitosta. Kahvi/teetarjoilu & lastenhoito järjestetty.

 

Huhtikuu

 

 

 

LA 26.4. klo 15 on vieraillaan Tampereen palolaitoksella, jossa tutustutaan laitoksen toimintaan ja kalustoon, katsotaan opettavaisia videoita ja vieraillaan Palomuseossa, joka on avoinna vain tilauksesta ryhmille. Palomuseo sijaitsee pääpaloasemalla, Satakunnankatu 16. Ilmoittaudu yhdistyksen puhelimeen 0400 741 972 tai [email protected] viimeistään 16.4. mennessä ja kerro keitä ja miten monta teitä on tulossa. Kokoonnutaan paloaseman portin vieressä klo 14.55.

 

Toukokuu

 

 

 

TI 13.5. Olohuone klo 17.30—19.30 Napapiirin tiloissa Kalevassa kävelymatkan päässä keskustasta osoitteessa Kaalamonaukio 2. Löydät perille, kun käännyt Sammonkadun Siwalta oikealle Kaalamonaukiolle. Napapiirin sisäänkäynti on aukion yläpäässä oikealla, kerrostalon kivijalassa. "Ohjelmassa" on vapaata jutustelua ja vertaistukea, yhdessäoloa lasten kera tai ilman. Tule mukaan katsomaan, keskustelemaan, tutustumaan – olemaan. Tarjolla myös kahvia tai teetä sekä pientä naposteltavaa.

 

 

 

 

Toukokuu

 

LA 17.5. klo 10-18 Tampereen seudun yksin- ja yhteishuoltajat ry:n esittelypöytä Suomen Sosiaalifoorumin yhteydessä järjestettävällä Mahdollisuuksien torilla Väinö Linnan aukio, Finlaysonin alueella. Tule rupattelemaan ja tutustumaan! Tuo kaikki kaverisi liittymään jäseniksi!

Torin ulkomainen päävieras on sambialainen yhteisöteatteriryhmä Kamoto, joka tulee Suomeen Huussi ry:n vieraana. Kuukumina tanssittaa yleisöä kuubalaisen musiikin tahtiin, Poutatorvi tarjoillee ison annoksen auringoista jytää ja maanmainio Rumba Tre laittaa viimeisenkin epäilijän liikkeelle.

Tiedossa myös tanssiesityksiä, työpajoja, näyttelyitä, lapsille ja nuorille suunnattua ohjelmaa sekä vapaa pääsy lastenkulttuurikeskus Rullaan ja työväenmuseo Werstaalle. Samassa yhteydessä järjestetään myös kaksipäiväinen Suomen Sosiaalifoorumi kirjastotalolla ja työväenmuseo Werstaalla.

SU 18.5. klo 13—15 Yksin- ja yhteishuoltajien liiton työryhmä Yksinhuoltajamyyttien murtajat Suomen Sosiaalifoorumissa, Työväenmuseo Werstaan pajassa.

(Huom paikka poikkeaa ennakkotiedoista! Pajaan kuljetaan 2. kerroksesta Suomi, sisu ja sosiaaliturva -näyttelyn läpi.) Asiantuntijoina VTT Mia Hakovirta Turun yliopistosta: Yksinhuoltajaäitien työllisyys ja toimeentulo ja YTM Teija Hautanen Tampereen yliopistosta: Ratkaiseeko väkivalta huoltoriidan? Keskustelun vetää liiton puheenjohtaja Bodil Rosengren.

 

LA 24.5. Yksin- ja yhteishuoltajien liiton liittokokous Vantaalla.

 

Kesäkuu

 

LA 14.6. Yhdistyksen kesäretki Viikinsaareen. Omakustanteinen, omat eväät mukaan. Saaressa on mm. makkaranpaistomahdollisuus. Ilmoittaudu tekstarilla yhdistyksen puhelimeen 0400 741 972 tai [email protected] ja kerro keitä ja miten monta teitä on tulossa. Kokoonnutaan alarannassa klo 12.50 ennen klo 13 lähtevää laivaa. Retki toteutuu, mikäli Viikinsaarta ei ole varattu yksityiskäyttöön ko. päivänä ja aikana. Seuraa yhdistyksen nettisivua.

Heinäkuu - lomakuukausi

Elokuu:

Tarkista olkkarin ajankohta, siihen vaikuttaa koulujen aloittamisaika.

SYYSKUU

 

 

 

TI 9.9. Olohuone klo 17.30—19.30 Napapiirin tiloissa Kalevassa kävelymatkan päässä keskustasta osoitteessa Kaalamonaukio 2. Löydät perille, kun käännyt Sammonkadun Siwalta oikealle Kaalamonaukiolle. Napapiirin sisäänkäynti on aukion yläpäässä oikealla, kerrostalon kivijalassa. "Ohjelmassa" on vapaata jutustelua ja vertaistukea, yhdessäoloa lasten kera tai ilman. Tule mukaan katsomaan, keskustelemaan, tutustumaan – olemaan. Tarjolla myös kahvia tai teetä sekä pientä naposteltavaa.

 

TI 8.4. Olohuone klo 17.30—19.30 Napapiirin tiloissa Kalevassa kävelymatkan päässä keskustasta osoitteessa Kaalamonaukio 2. Löydät perille, kun käännyt Sammonkadun Siwalta oikealle Kaalamonaukiolle. Napapiirin sisäänkäynti on aukion yläpäässä oikealla, kerrostalon kivijalassa. "Ohjelmassa" on vapaata jutustelua ja vertaistukea, yhdessäoloa lasten kera tai ilman. Tule mukaan katsomaan, keskustelemaan, tutustumaan – olemaan. Tarjolla myös kahvia tai teetä sekä pientä naposteltavaa.

 

 

 

 

TI 11.3. Olohuone klo 17.30—19.30 Napapiirin tiloissa Kalevassa kävelymatkan päässä keskustasta osoitteessa Kaalamonaukio 2. Löydät perille, kun käännyt Sammonkadun Siwalta oikealle Kaalamonaukiolle. Napapiirin sisäänkäynti on aukion yläpäässä oikealla, kerrostalon kivijalassa. "Ohjelmassa" on vapaata jutustelua ja vertaistukea, yhdessäoloa lasten kera tai ilman. Tule mukaan katsomaan, keskustelemaan, tutustumaan – olemaan. Tarjolla myös kahvia tai teetä sekä pientä naposteltavaa.